Мениджърът на Сливен Драголюб Симонович бе доволен въпреки загубата от ЦСКА с 1:3. “Червените” продължиха на осминафиналите в турнира.

“Играхме добре, но не бяхме концентрирани 6-7 минути и...С този отбор за 60 минути Сливен направи чудеса. Ако бяхме били днес ЦСКА, трябваше да се спре всичкия футбол в България и за Купа, и за първенство. Не бяха реални тези 60 минути. Погледнете тимовия ни лист и ще разберете защо днес се случи нещо хубаво за Сливен", заяви Симонович.

“Говорих със съдията, той искаше да има по-лесен мач. Каза ми, че Здравко е уловил топката пред голлинията. Имаше така леко...искаше да му е по-лесен двубоя. Единствено съм ядосан на себе си. Не искам обаче сега да говоря, ще го оставя за Коледа, ще бъде и по-интересно, и по-смешно”, продължи треньорът.

“Аз не знам кои бяха толкова контузени при нас. Наистина, най-добрият футболист на Сливен Ямуков не игра, но щом и без него успяхме...От 15-16 човека в тимовия лист 12 за първи път получават заплата или премия. Якуб, Бейсин или Хюсейн. Какво те? Допреди 6 месеца единствените пари, които са спечелили, са 10 лева от баща си в събота вечер. Днес към 13,30 часа събирахме групата и дойдохме към 17,00 часа. Един малко закъсня, дойде към 13,40 часа, но събрахме 17 човека”, завърши Дуци Симонович./БЛИЦ