Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович разкри, че всичко случило се при “червените” през седмицата е негово дело. Той призна, че скандалите около името му са били негова идея, която е била подкрепена от ръководството на клуба.
 
“И вчера, и днес, и утре – все съм си в ЦСКА. Никой не ме е гонил и съм на работа в клуба. Аз съм главен мениджър на тима и гледах мача с Димитър Борисов”, заяви Симонович, който днес има рожден ден.
 
“След смяната на Радуканов знаехме, че ще ни атакуват от всички страни. Ръководството взе трудно решение за треньорския пост, но в крайна сметка то се оказа правилно. Целта ни беше цялата атака на враговете на ЦСКА да се изсипе върху мен”, добави Дуци.
 
“На мен не ми пука, нека ме плюя Искахме играчите да бъдат оставени на спокойствие. Да не се пише за скандали между тях, а всичко да бъде хвърлено върху мен. На отбора бе необходимо спокойствие.”
 
“Аз мога да седя където си искам. И на пейката, и на централната трибуна. На този етап най-важното нещо бе да спечелим мача. Футболистите и треньорите се справиха отлично. Вече знам, че ЦСКА има много врагове, страхуват се от нас. Сега ще отпразнувам един щастлив рожден ден в Сърбия заедно с моето семейство, а в понеделник се връщам в София”, разкри главният мениджър на ЦСКА./БЛИЦ