Треньорът на Сливен Драголюб Симонович се опасява, че Левски ще пристигне за гостуването си под Сините камъни на 6 декември със свой съдия, който да помогне на "сините" за спечелването на трите точки. Днес "войводите" загубиха с 0:2 от Пирин, но Дуци е оптимист за останаването на тима в "А" група.

"Главният рефер на дербито Левски - Литекс Николай Йорданов се справи отлично със задачата си. Това е най-добрият му мач, който съм гледал. Така, че не виждам какви претенции може да имат "сините". Опасявам се, че те ще окаже индиректно натиск на рефера, който ще ръководи предстоящия ни мач, тъй като те цяла седмица "плачат" от съдиите. Тимът от "Герена" е по-добрият отбор, но няма да му е лесно в Сливен", заяви Дуци.

"Днес играхме по-добре срещи Пирин, отколкото в мача за купата в сряда. Във футбола има закономерности. Ще бъда честен. Сливен няма да има проблеми с оставането, но прекалено много време е загубено. Да не обвинявам никого. За три мача не мога да направя 21 точки", добави Симонович. /БЛИЦ