Мениджърът на Спартак (Варна) Драголюб Симонович демонстрира самочувствие на днешната си среща с представителите на медиите. Както е известно, той е спряган за заместник на Емил Велев начело на Левски.

"Досега никой от Левски не ме е търсил. Разбирам Емил Велев. Явно не издържа на напрежението и затова ме напада", коментира Симонович, който бе гост в Актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов.

"Ако си истински треньор трябва да можеш да контролираш футболистите си. Да си цар в съблекалнята и да владееш емоциите си. Със сигурност Емил Велев знае кой е Дуци Симонович, както и аз знам кой е Велев", продължи сърбинът.

"Искам да имам мачове с отбора си в 21:45 часа във вторник и сряда. Аз съм амбициозен човек и винаги се стремя да се развивам. Дори смея да твърдя, че ако вкарам отбор в групите на Шампионската лига, след това и ще го изведа минимум до 1/8-финалите", изцепи се сърбинът с български паспорт.

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА заяви, че никога не е работил с договори. "Какво да подписвам? Няма смисъл. Досега навсякъде съм постигал устна договорка с всички. Така беше и преди години с г-н Гриша Ганчев. Сега и в Спартак нямам договор", каза Симонович.

"Първенството е честно, няма договорки. Така беше и срещу Славия. Мога да гарантирам, че спечелихме честно трите точки. Надиграхме ги и заслужено си тръгнахме победители. Спартак няма да изпадне от "А" група", увери сръбският спец. /БЛИЦ