Сръбският директор на ЦСКА Драголюб Симонович се заяде с бившия вече кондиционен треньор на отбора Иван Йовановски. Дуци недоволства от начина, по който македонецът си тръгна от “Българска армия”.
 
Йовановски дойде при “червените” заедно с Гьоре Йовановски преди повече от година. Кондиционният спец се задържа в ЦСКА повече от бившия старши треньор.
 
Преди десетина дни Иван Йовановски разпространи отворено писмо, с което обясни на “червената” общественост причините да напусне клуба. Той се беше подписал под текста като "старши лейтенант Иван Йовановски".
 
"Да се подписваш така след една година в клуба е обидно за хората, които от дълги години работят в ЦСКА. Аз никога няма да си позволя такова нещо. Македония е известна в историята със своите кондиционни треньори. Там имат много голяма школа, която произвежда добри специалисти”, коментира Симонович пред БНТ, като думите му за македонската школа бяха иронични.
 
Преди да нападне словестно Иван Йовановски, Дуци не спести тежки думи и за Иван Караджов и Павел Виданов, които също напуснаха клуба.