Наставникът на Сливен Драголюб Симонович даде изявление преди мача с Левски. В неделя шампионите гостуват на стадион “Хаджи Димитър” в последен двубой от есенния дял на първенството.
„Съвсем нормално е Левски да е фаворит и да трябва да спечели, но няма да се изненадам и ако се получи някакъв друг резултат”, заяви сръбският специалист.
„Сливен вече от доста време не е на това ниво, на което беше преди една година или повече, но има малко подобрение и в игрово отношение. За мачове като тези срещу Левски и ЦСКА обаче трябват и футболни качества, както и повече хора да са на стадиона, за да има обстановка. Дано феновете дойдат да викат за нас. В последно време Левски обръща повече внимание във вътрешното първенство отколкото в Лига Европа. Ще се опитаме да използваме тактиката на Виляреал – няма да си даваме много зор и да спечелим. Това го казвам на шега, разбира се”, уточни Дуци пред Гонг.  
„Гонзо не е нов, той е от много време във футбола. През последното десетилетие, откакто съм тук, това беше човекът, който, да не казвам силни думи, но бе лицето на Левски, в отделни моменти даже най-силната фигура. Той е силен човек. За треньорски му качества е по-трудно да говоря. Но е факт, че след напускането на Достанич “сините” са на по-високо ниво. Има емоция и желание при техните футболисти, което се дължи на Гонзо”, добави Симонович.