Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Бившият спортен директор на ЦСКА Драголюб Симонович не беше говорил пред медиите след уволнението си в началото на пролетния полусезон. Сърбинът даде интервю за в. “Тема Спорт”, в което нападна Стойчо Младенов, Миодраг Йешич и Димитър Пенев.
 
"През месеците, в които бях в ЦСКА, аз най-много от всички исках Стойчо Младенов. Първият път, когато го предложих за треньор, беше след мача с Черно море във Варна, който свърши 0:0. Тогава цялото ръководство беше за смяната на Милен Радуканов. Аз със Стойчо бях на "здравей" и "здрасти", не го познавах. Идеята ми беше малко да се успокоят нещата в отбора. Но тази моя идея не се прие. Вторият път, когато предложих Стойчо, беше през януари в началото на подготовката и третият път - през февруари в Турция. Беше ясно, че това е въпрос на време", заяви Симонович.
 
"Младенов аз го предлагах, но нямах никакви съмнения, че човекът не разбира от футбол. Той просто бе едно успокоително хапче за ЦСКА в този момент. Един пожарникар. Една от причините, поради които се радвах, че Гриша Ганчев ще дойде в ЦСКА е, че няма да търпи Стойчо Младенов", добави бившият треньор на Сливен.
 
"И за Йешич знам, че не разбира от футбол. И той имаше мачболове, пропиля ги и след това се оправдаваше като Стойчо", каза Дуци по адрес на Миодраг Йешич.
 
"Единственият човек, с когото съм работил в ЦСКА и е спечелил доверието ми, е Адалберт Зафиров. Той е истинският цесекар. Колкото за почетния президент, обикновения президент, директора, треньора, човека – клуб... Той единствено не е бил домакин, не е бил на мястото на бай Добри. И това е, защото там са малко мангизите. Единственото, което научих от Димитър Пенев и с което ще го запомня, е думата “мангизи”. Говоря за периода, в който работихме заедно. Димитър Пенев не го интересуваше дали е старши треньор, той се интересуваше парите да му идват навреме. Всеки път, когато му закъснееха парите, той първи повдигаше въпроса и почваха проблемите в отбора", обяви сърбинът.