ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Георги Илиев-Майкъла е паркирал на чужд служебен абонамент в центъра на София, стигнало се е до скандал, след който той се озова в Пето РПУ. Изпълнителният директор на ЦСКА е задържан за справка в полицията, тъй като отказал да се легитимира пред служителите на КАТ.

Униформените пристигнали на мястото, където Илиев паркирал автомобила си. Оказало се обаче, че то е на чужд служебен абонамент и собственикът му повикал "паяк". 56-годишният Георги Илиев обаче видял, че служителите на "Паркинги и гаражи" се гласят да вдигат автомобила му, и им вдигнал луд скандал. Това наложило на място да дойде допълнителен екип на КАТ. Пред него обаче Майкъла отказал да се легитимира. Не извадил каквито и да било документи, което принудило катаджиите да го заведат принудително в най-близкото РПУ, за да се направи проверка на самоличността му.

Илиев ще бъде освободен с два акта. Единият е за непредставяне на документи, а другият - за неизпълнение на полицейско разпореждане. Автомобилът на легендарния защитник в момента е на наказателен паркинг, за което ще отнесе глоба от 60 лева.

БЛИЦ припомня, че през март 2010 година друг бивш футболист - Йордан Лечков, имаше проблеми с катаджиите. Вицепрезидентът на БФС и по това време кмет на Сливен отказа да представи документи на униформени, спрели го за рутинна проверка на софийски булевард.