Два родни отбора влизат в битка за подписа на лидера на Славия Галин Иванов. Берое и Арда изявяват сериозни мераци да имат капитана на "белите" в състава си, научи БЛИЦ СПОРТ.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви наскоро, че Галин най-вероятно няма да остане на стадиона в район „Овча купел“. Берое и Арда са с амбиции за първата шестица като в момента се намират точно под нея.

Новият треньор на старозагорци Димитър Димитров иска да подсили редиците си преди важните мачове за Топ 6 и Иванов влиза в плановете му. Още повече, че Галин вече е играл за Берое и познава обстановката под Аязмото.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Новакът от Кърджали също напира за първата шестица. Арда не пести средства, за да има в съблекалнята си силни футболисти, повечето от тях дори национали, какъвто е и Галин.

Наскоро пък се заговори, че и друг бивш отбор на Иванов – Левски иска отново да си го върне. 31- годишният национал има два периода на „Герена“ – първо при Станимир Стоилов, а след това и при Люпко Петрович.

Не е изключено лидерът на Славия да стегне куфарите и отново да потегли за чужбина. Преди време той изкара успешен период в унгарския Халадаш, като освен там е играл за турски, азербайджански и немски клубове.
Пламен СЛАВОВ, БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020