Футболистите на Лудогорец се засякоха днес с двама българи, играещи в украинския Волин (Луцк), който пък навява кошмарни спомени от миналата година. Петър Занев и Валентин Илиев тренираха тази вечер на съседния на Лудогорец терен със своя тим.

Тренировката на украинците приключи по-рано от тази на българския шампион и двамата хвърлиха по едно око на заниманието на Ивайло Петев преди да се качат в автобуса си. Двамата българи са отседнали в друг хотел от веригата „Глория“, така че се очаква да се засичат често с лудогорци по време на лагера в Турция. Вальо Илиев сподели, че са пристигнали в Белек преди няколко дни, като втория лагер ще бъде в хотела, в който са настанени Лудогорец в момента.

Шампионите обаче имат изключително неприятни спомени от украинския Волин. Миналата година по време на подготовката в Турция именно отборът от Луцк нанесе най-сериозното поражение на селекцията на Ивайло Петев до момента независимо дали в приятелски или официален мач. В контрола тогава Волин спечели с 6:2, като една от причините за разгрома бе, че Петев бе пуснал в игра огромна част от резервите си.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ