Двама чуждестранни нападатели ще се пробват в Локомотив (София), съобщиха от клуба. Това ще стане по време на втория подготвителен лагер в Анталия, който е от 3 до 16 февраури.

Треньорът на "железничарите" Диян Петков заяви, че е доволен от представянето на американеца Джемал Джонсън и алжиреца Юсуф. Двамата са оставили отлично впечатление, а другото положително е, че имат паспорти от европейския съюз.

Джонсън и Юсуф играха при вчерашния успех с 4:1 срещу Вихрен в Сандански. Първият може да действа по дясното крило или да бъде използван като втори централен нападател. Роденият в Патерсън, щата Ню Джърси, Джонсън през есента е носил екипите на Порт Вейл и на Стокпорт Каунти. Собственост е на Милтън Кейнс Донс, но ако бъде одобрен, ще подпише с Локо (Сф) като свободен агент.

Окончателното решение за бъдещето им ще бъде взето след изиграването на утрешната контрола с Малеш (Микрево). Проверката е от 14:00 часа. След нея "червено-черните" се прибират в София.

"Сахер и Жуан Диас почти сигурно няма да останат повече", каза Диян Петков за другите, които са на проби в Локо (Сф). /БЛИЦ