Нови двама футболисти се включват в подготовката на Черноморец (Бургас) днес, като могат да бъдат смятани за сигурни попълнения. В защитата ще влезе Николай Димитров - юноша на „Ботев” (Пловдив), който през последните две години игра в Хасково, но има опит и в „А” група и с екипа на Сливен. Роденият през 1990 година защитник също така е бил и юношески национал на България за своята генерация. Димитров трябва да пристигне на стадион "Лазур" днес след обяд.

Другото ново попълнение идва под наем от Литекс. Това е полузащитникът Реян Даскалов, роден през 1995 година в Русе и започнал в местния клуб „Левски” (Русе) своя футболен път. Даскалов е един от най-перспективните полузащитници в своята възраст. Той беше част от юношеския национален отбор на Европейските финали това лято в Унгария, а за първия тим на „Литекс” има 2 мача.

Реян Даскалов може да играе на всяка позиция в средата на терена, има 8 мача и 2 гола за България U19. Даскалов направи днес първата си тренировка с акулите, както и крилото Даниел Бенчев. 17-годишното крило е продукт на школата на акулите, но изкара три години в Литекс и „Левски”, преди да вземе решение да се прибере в родния си клуб.