Драма футболисти на Берое получиха повиквателни за младежкия национален отбор на България до 21 години от новия селекционер Михаил Мадански. Десният краен бранител Николай Янков и атакуващият халф Антонио Хаджииванов трябва да се явят на лагер-сбора на 3 февруари на националния стадион "Васил Левски", след което ще отпътуват с отбора за Албена, информира Beroe Online. В курорта държавната ни формация до 21 години ще се включи в традиционния приятелски турнир "Албена Къп".

Любопитен факт е, че в надпреварата край морето ще участва и тимът на Берое и съществува реална възможност Янков и Хаджииванов да се изправят срещу състава, воден от Илиан Илиев.

Хаджииванов дойде под Аязмото през миналото лято, след като бе привлечен от частната школа на Ивайло Андонов Пирин 2001. 20-годишният техничар бе използван в 7 от двубоите на Берое през есенния полусезон в "А" група, а освен това записа и доста игрови минути в дублиращия тим, където отбеляза и няколко гола.

Именно в дубъла на старозагорци се подвизаваше доскоро и младият Николай Янков. Той беше несменяем титуляр в селекцията на Петър Колев и логично, с оглед на добрите му изяви, привлече вниманието и на треньорския щаб на мъжкия отбор. Очаква се през пролетта 19-годишният Янков да бъде основна конкуренция на Здравко Илиев за поста на десния краен защитник. /БЛИЦ