Двама футболисти от Холандия са от вчера в София, за да подпишат договори с „Левски“. Това са нападателят Денис Махмудов и халфът Джереми де Нойер. Очаква се двамата да парафират договорите си със „сините“ и дори може да се включат във втората днешна тренировка на тима на Стойчо Стоев, която започва в 18:30 часа.
 
Махмудов, който е роден в Македония, но през цялата си кариера е играл в Холандия, беше в София и преди няколко седмици. Тогава той получи оферта от „Левски“, но си тръгна без да подпише договор. Очакваше се нападателят да парафира с Вардар (Скопие), но и там не успя да се разбере за условията си.
 
В събота БЛИЦ първи съобщи, че се очаква Де Нойер да пристигне в София, за да подпише договор с „Левски“. Любопитното е, че халфът и Денис Махмудов са били съотборници в холандския Спарта (Ротердам) през миналия сезон. Де Нойер беше част от този клуб през последните три години.
 
През тази седмица на „Герена“ се очаква да дойдат още играчи, които да подпишат с „Левски“. Един от тях е мароканецът с холандски паспорт Азиз Халута.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015