Таланти от школата на Пирин получиха повиквателни за двете контроли на юношеския ни национален отбор (родени през 1995 година) срещу Сърбия на 2 и 4 ноември.

Селекционерът на тази формация - Александър Димитров, прати повиквателни на Смаил Креболиев и Любомир Илиев. Миналата седмица юношеските ни национали победиха с 2:0 в Поморие сборен отбор на една от най-големите провинции в Германия - Северен Рейн-Вестфалия. Повиквателни за този мач от Пирин получиха вратарят Филип Димитров, който тренира с мъжкия отбор на "орлетата" и Георги Найденов. Сега селекционерът е решил да изпробва други двама от школата на "орлетата", чийто треньор е шефът на детско-юношеската школа Емил Кърцелски.

В началото на седмицата треньорът на Пирин Костадин Ангелов качи Смаил Креболиев заедно с две години по-малкия Китан Василев да тренират с мъжкия отбор, информира е-79. Василев е отличен от Асоциацията на професионалните футболисти в България и на 2 ноември на церемония в сградата на националния стадион "Васил Левски" ще получи специална награда от президента на БФС Борислав Михайлов. /БЛИЦ