Локомотив (Пловдив) ще подпише договори с още две попълнения. Контракти с клуба ще сключат Зоран Балдовалиев и Пламен Крумов. Очаква се това да стане днес, преди заминаването на тима за втория подготвителен лагер в Банско.
 
32-годишният македонец е познато лице на „Лаута“. Той игра за „черно-белите“ през пролетта на 2007 г. и в 12 мача вкара 11 гола. След това игра за Локомотив (София), а за последно носи екипа на гръцкия Олимпиакос Волос. Той ще подсили Локомотив (Пловдив) като свободен агент.
 
Пламен Крумов също ще излезе без пари на „железничарите“, след като договорът му със Славия изтече. Той започна миналия сезон в „Левски“, но след това премина при „белите“. Той опитваше да се намери отбор в чужбина, но явно не е успял и ще продължи кариерата си на „Лаута“.
 
Пловдивчани не са се отказали от възможността да привлекат в състава си Александър Тунчев, който може да остане в ЦСКА. В последните дни има слухове, че в Локомотив (Пловдив) може да се върне и Даксон да Силва, но това изглежда невъзможно.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015