ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Двама футболисти на ЦСКА разтрогнаха договорите си по вина на клуба. От днес защитниците Костадин Стоянов и Апостол Попов са свободни агенти, тъй като имат да получават общо 11 заплати.

Адвокатът на двамата Петър Величков потвърди пред БЛИЦ, че днес в 9:45 часа играчите са внесли в администрацията на клуба уведомление за прекратяване на договорите им по член 371 за неполучени парични възнаграждения.

"Моля ви да уточните точно кога внесох уведомлението - в 9:45 часа. Часът е важен, за да няма спекулации от страна на ръководството на ЦСКА", заяви адвокат Величков.

ЦСКА дължи 8 заплати на Стоянов и 3 на Попов. Така реално от днес те са свободни агенти и могат да преминат без проблеми в друг клуб. По подобен начин преди време с "червените" разтрогнаха Иван Караджов и Павел Виданов.

Попов и Стоянов ще заведат дела за заплатите, които имат да получават от ЦСКА.

Двамата не бяха допуснати до тренировките на тима от началото на подготовката, а Христо Стоичков ясно показа, че няма да разчита на тях. Никой от ръководството обаче не седна да говори с играчите и явно тяхното търпение се е изчерпало.

Нападателят Мартин Камбуров, който бе освободен, също ще търси правата си по съдебен път.