Съдийската комисия към БФС спря за неопределен период правата съдиите Георги Димитров и Радослав Станев, които предизвикаха полемики с работата си по време на мачовете от последния кръг на „А“ група.
 
Димитров беше рефер на срещата между Берое и „Левски“ (1:0) в Стара Загора, а Станев ръководи двубоя между Черноморец и Локомотив (София) (2:1) в Бургас. Те са наказани заради получени ниски оценки от наблюдателите.

Освен това беше отправено предупреждение към съдията Христо Ристосков за занижена форма и представяне, което не отговоря на изискванията.
 
* За получени ниски оценки и незадоволително представяне наказва главния съдия на футболната среща Берое - „Левски“ Георги Димитров със спиране на съдийските права за неопределен период от време, а асистент съдията Николай Кънчев с лишаване от съдийски права за 5 срещи.
* 3а получени незадоволителни оценки и допуснати грешки на срещата Черноморец – Локомотив (София) спира съдийските права за неопределено време на главния съдия Радослав Станев, а ДАС - Иван Кирилов с лишаване от съдийски права за 3 срещи.
* Отправя предупреждение на Христо Ристосков за занижена форма и представяне, неотговарящо на изискванията на СК при БФС.