Представителите на отдел "Маркетинг и Комуникации" на Българския футболен съюз Христо Запрянов и Виктор Игнатов, се дипломираха успешно в програмата на УЕФА - CFM (UEFA Certificate in Football Management). Курсът за придобиване на допълнителна квалификация в ключови за управлението на футбола аспекти включва многобройни семинари и академични разработки, като цялата продължителност на програмата е 9 месеца.

Основните дисциплини в UEFA CFM са организация на футбола, стратегическо управление, оперативен мениджмънт, маркетинг и реклама, комуникации и връзки с обществеността, организация на събития и други, а дипломите се издават съвместно от наскоро обособената Академия на УЕФА и престижния Университет по Публична администрация в Лозана.

Това е поредното международно признание за кадри на Българския футболен съюз. Допълнителните квалификации и развитието на експертите от различни мениджърски нива на федерацията бе заложено като основна цел на БФС под управлението на Борислав Михайлов със стратегическата задача служителите на централата да повишат професионалната си компетентност, да отговарят на високите критерии, поставени от УЕФА и да работят все по-активно за развитието на българския футбол като цяло.