Двете нови попълнения на Лудогорец Тиаго и Дани Групер бяха официално представени на пресконференция.

Техническият директор на клуба Козмин Моци връчи екипите на бразилския нападател и на левия защитник от Израел. Тиаго получава фланелката с номер 9, а Групер - №14.

Те бяха категорични, че идват в голям отбор, в който може да сбъдне мечтата им за европейски мачове и трофеи.

„Идвам в голям клуб, който е добре познат в Бразилия. Дошъл съм тук, за да постигам титли и цели. Конкуренцията е много добра във всеки клуб. Надявам се с моята работа да спечеля титулярно място. Предпочитаната ми позиция е да съм централен нападател. Мисля, че най-силните ми качества са физическата сила, техниката и скоростта. Надявам се за много титли и евротурнири. Това е една от моите мечти“, каза бразилският нападател Тиаго.

„Щастлив съм, че съм в Лудогорец. Това е голям клуб и това е сбъдната мечта. Работя здраво и ще продължа да работя, за да постигнем най-доброто с Лудогорец. Титулярната ми позиция е ляв бранител, но имам силен десен крак и мога да играя и в дясно. Мога обаче също така да играя като крило. Смятам, че съм доста бърз футболист, имам добра техника и мога да помогна на отбора, когато пресира високо. Лудогорец е добре познат в Израел. Познавам играчи от Израел, които са били тук. Това е огромен трансфер и невероятна възможност. Вярно е, че не играх последните седмици за бившия си тим, но съм готов да изляза на терена веднага“, заяви Дани Групер.