“Ботев” (Враца) продължава да изумява футболната общественост с трансферите си в последните дни. След като си осигури услугите на вратаря Михаил Иванов, уругвайския национал Игнасио Валера и нападателя Роберто Фуриано, днес Пепино Тири е успял да уреди още два трансфера. Според ticinonews.ch в клуба пристига уругвайския десен бек Пабло Кабалеро Гонзалес, а padovagoal.it съобщава, че днес в България ще кацне бразилския полузащитник Бруно Висенте.

Защитникът Кабалеро е роден на 25.01.1987 и идва под наем от швейцарския Локарно. За него няма много информация, освен, че редовно е даван под наем и е оценен на 150 000 евро.

Висенте идва от Падова и е излетял от Италия за България. В началото на месеца той бе пред трансфер в ЦСКА, но до сделка така и не се стигна.

“Радвам се, че пред мен се открива нова възможност. Имах проблем с моя агент и не искам да стане като миналата година, когато до последно не беше сигурно къде ще играя. Отивам под наем в “Ботев”, с опция за закупуване. Надявах се да получа шансове в Падова, но това така и не се случи. Не знам почти нищо за новия си клуб. Говорих с мой приятел бразилец, който играе там. Ентусиазиран съм да се докажа, макар че ще бъде сложно и трудно в непозната страна като България”, заяви Висенте преди да се качи на самолета.