Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов даде днес редовната си пресконференция на "Лаута", на която говори за състоянието на отбора преди неделния мач срещу Черноморец.

„Чака ни не лек мач срещу добре подреден и организиран отбор, какъвто е Черноморец. Имахме възможност да наблюдаваме два от мачовете им. Знам, че имат кадрови проблеми, но и при нас е така. Мечечиев и Стамов твърдо отпадат, а до последно ще се чака за Кирил Котев и Костадин Марков”, заяви Генов.

„Очаквам победа от моя отбор. Това се явява ключов мач и при успех ще увеличим точковия актив. Надявам се да направим всичко възможно, за да спечелим.

Четирите загуби поред на Черноморец не се дължат на слаба игра, а на лошо стечение на обстоятелствата. Срещу "Левски" и ЦСКА в никакъв случай не стояха по-лошо от съперниците си. Играят много дисциплинирано и затова очаквам доста оспорван мач.

При всички положения на футболистите не им е безразлично какво ще стане с отбора след края на сезона. Засега всичко е точно. Преди два дни г-н Марешки обяви премия за победа малко повече от двойната.

Не е казал окончателно, че си тръгва. Да се надяваме, че може да си промени мнението. Може би и от нас ще зависи – ако го радваме с добри резултати. Така че ще направим всичко възможно да съберем колкото може повече точки и да направим по-добро класиране”.