ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мароканският нападател на Левски Билал Бари се завърна в игра след 565 дни лечение на контузия и претърпени операции. 26-годишният таран в събота реализира единствения гол за успеха с 1:0 над Спортист (Своге) в контрола.

С изявите си Бари не само спечели комплиментите на треньора Николай Костов, но със сигурност даде заявка, че на него може да се разчита и изглежда си заслужи предложение за нов договор.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Настоящият контракт на Билал Бари с Левски изтича през лятото, а от „Герена“ не бяха склонни на оферта за преподписване, ако не докаже, че на него ще може да се разчита след продължителното лечение.

Роденият в Ланс (Франция) футболист изигра на високо темпо пълните 70 минути (две полувремена по 35 минути) на проверката срещу Спортист (Своге) и беше постоянна заплаха за съперника. Така той доказа, че е готов да играе за Левски и в първенството. Това ще даде нова възможност в предни позиции за треньора Костов, който до момента беше ограничен единствено до използването на Рикардиньо на върха на атаката.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!