Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира предстоящия мач на тима в Израел. В сряда от 20:00 часа шампионите гостуват на Апоел Бер Шеева в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

"Не трябва да разчитаме на късмета, а ние да си свършим работата. Гледахме видео - труден съперник. Ще е труден мач. Техният стил е много подобен на нашия и наистина са доста качествен състав", започна Дяков.

"След всеки мач извличаме поуки, дори от победите. Радващо е, че отборът започва да намира себе си. Лошото е, че сме от лагер в лагер. За последните седмици съм спал вкъщи два пъти. Затова трябва психическата умора по-скоро да преодолеем“, каза още капитанът на Лудогорец.

„Имаме доста широк състав, което се видя срещу ЦСКА. Сега остава да свършим работата си. Знаем къде ни е силата, ще се опитаме да сме доминиращият отбор", допълни националът.

"Със сигурност още не сме в най-доброто си състояние, но и съперникът със сигурност е в същото положение. Надявам се в най-добрата си форма да сме в групите на Шампионската лига", завърши Дяков.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма