Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков смята, че победата с 3:2 над ЦСКА в дербито на 28-ия кръг в Първа лига е напълно закономерна. Той обаче обърна внимание на неправилното според него присъствие на фенове на съперника в домакинските сектори на "Лудогорец Арена". 

"Важна победа срещу добър съперник. По-добрият отбор спечели. Ключова за победата беше нашата упоритост и желание за победа. Играхме по-добре през целия мач. Второто полувреме с една атака ни вкараха гол. Въпреки това ЦСКА е един много добър отбор, с много добри футболисти", каза Дяков пред Диема Спорт.

"Това не е шампионска победа. Това е победа срещу основния ни съперник и нищо повече. Разбира се, че имаше нерви. Все пак се борим за титла. Заслужена победа, не мисля, че мачът бе кой знае колко нерви", допълни халфът.

"Имаше много фенове на ЦСКА и в Сектор "А", и в Сектор "В". Можеше да направят доста ексцесии. Това е недопустимо и бях доста нервен. За гостуващите фенове е отделен сектор, а останалите трябва да са за привърженици на Лудогорец", завърши капитанът на "oрлите".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА