Капитанът на Лудогорец Станислав Дяков беше много щастлив след награждаването на разградчани с четвъртата им поредна шампионска титла. Националът, който днес става на 31 години, каза, че не може да каже една лоша дума за Георги Дерменджиев, който след равенството 1:1 с Берое обяви, че няма да остане старши треньор на клуба от Разград.

"Наистина съм много щастлив. Днес е специален ден за мен, тъй като се събраха доста поводи. Щастлив съм заради отбора, заради целия клуб. Доказахме, че сме най-добрите, колкото и да има недоброжелатели. Доволни сме от това, което свършихме", каза Дяков.

"Не мога да коментирам кой ще бъде нов треньор. Единственото, което можем да направим, е да свалим шапка на Георги Дерменджиев. Четири години е в този клуб и само положителни неща мога да кажа за него. Наистина един стойностен човек, само аплодисменти заслужава", каза капитанът за вече бившия си треньор.

"Целта е пак да играем в групите на Шампионската лига. Дали ще има пета титла догодина? Ами, дай Боже, мисля че ще има. Моето бъдеще е като футболист на Лудогорец", добави Дяков.




"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015