Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков постави сериозна цел пред тима за участието в Шампионската лига през следващия сезон. Българският национал заяви след поражението с 0:2 от Берое в 35-ия кръг, че „орлите“ трябва да стигнат минимум до някой от плейофите за влизане в групова фаза, без значение дали в Шампионската лига или Лига Европа.

Днес разградчани получиха петата си поредна титла в "А" група и я отпразнуваха с колоритен купон на своя „Лудогорец Арена“.

„Всяка титла е трудна, тъй като сезонът е дълъг. Има върхови моменти, има и спадове. Важно е постоянството, което показваме тези 5 години. Важна е и класата на този отбор. Радвам се, че за пореден път ставаме шампиони“, каза Дяков.

„Аз съм тук от началото на проекта и този сезон изживяхме най-голямата криза. Отпадането от Милсами тежи страшно много все още може би. По-важното е, че показахме нашите възможности, макар и малко по-трудно. Ще си извадим поуките след това отпадане. Надявам се, че ще покажем нашето лице в Европа. Трябва да играем минимум плейофи“, коментира халфът.

„Градът е малък и хората са много силно привързани към отбора. Много се радвам, че съм тук и празнувам с тях“, добави Светослав Дяков.

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!