Капитанът на Берое Ваня Джаферович все още не е наясно дали ще носи зелено-бялата фланелка и през следващия сезон. В близките дни той ще води разговори с шефовете на клуба от Стара Загора.

"Възстановяването ми върви нормално. Още не знам какво ще е бъдещето ми и дали оставам в Берое. Във вторник или сряда се връщам в България и тогава се очаква да имам яснота относно това какво ще правя занапред", сподели пред "Тема спорт" по телефона от родината си хърватският защитник на Берое Ваня Джаферобич, който се лекува от тежка контузия, получена през пролетта в мача срещу Черноморец в Бургас.

"От всички треньори, с които съм работил в България, може би най-добре съм се разбирал с Илиан Илиев. Новият ни наставник Ивко Ганчев познава момчетата в отбора. Работил е с нас и няма да му е трудно да свикне със задълженията си. Ние, футболистите, обаче сме тези, които играят на терена, затова от нас основно ще се очаква да изведем Берое по-напред в класирането в сравнение с миналия шампионат", каза още Джаферович.