Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки разкритикува своя отбор за загубата от Ботев с 0:2 в мач от програмата на Първа лига.

"Отдавам загубата на това, че Ботев в по-голямата част от мача ни надигра. Лошото е, че ние не можем да отбележим гол, накрая имахме възможност, поне почетен гол трябваше да вкараме. Дузпата беше глупава постъпка на нашия играч, но по-обезпокоителното е, че не можем да вкарваме. Работим върху това всеки ден, но явно си иска майсторство. Ще анализираме всички срещи, продължаваме да се надиграваме, защото в баражите ако не отбелязваме пак голове, не ни чака нищо позитивн, заяви Джамбазки.

От скоро Сене е в отбора, не е подготвен на 100% и трябва да е по-деен в тренировките, за да играе в мачовете. Явно на новите им трябва по-дълъг период на адаптация. Първия полусезон не се представихме добре, загубихме доста точки и затова решихме да се разделим с доста футболисти. Един отбор не може да се направи за два месеца и ще направим всичко възможно да си свършим работата накрая. Момчетата малко повече трябва да си повярват, но като не отбележиш един или два гола, всичко приключва."



Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига