Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки остана крайно недоволен от представянето на футболистите си в реванша от 1/16-финалите за Купата на България срещу Пирин (Гоце Делчев). Двубоят на стадион "Огоста" завърши при резултат 0:0 и след успеха с 3:2 в първия мач неврокопчани се класираха в следващата фаза. Разочарованият Джамбазки обяви, че от всички 11 на терена за тима му само двама-трима са оправдали доверието му и той е разбрал, че не може да разчита на повечето си футболисти в "А" група.

„Пуснах играчи, които са играли малко. Само двама-трима оправдаха доверието, другите според мен не могат да свършват работа в "А" група. Ще има корекции зимата. За пореден път се убедих в това, което виждам в тренировките. Мачът във Враца в сряда е изключително важен за нас. Лошото е, че Деян Христов получи тежка контузия, която го изкарва от игра до края на полусезона. Тони Костадинов влезе резерва, но се вижда, че не е във форма. Георги Пашов получи контузия в рамото", коментира Джамбазки след отпадането за Купата.

"Има още какво да се работи. Заради пропуските не можахме да отбележим гол. Ако бяхме вкарали, Пирин щеше да се открие повече", каза още наставникът на Монтана.