Атанас Джамбазки се завърна начело на Монтана и дори беше официално представен на "Огоста". На пресконференцията присъстваха още кметът на града Златко Живков, президентът на клуба Замфир Замфиров, както и изпълнителният директор Румен Панайотов.

Договорът на Джамбазки е за 1 година с опция за удължаването му за още една. Помощници ще му бъдат Георги Станков, Дилян Иванов и треньорът на вратарите Антон Пенчин.

"Целта, която аз съм си поставил, е отборът да играе добър футбол и да не се притеснява за мястото си в "А" група", коментира Джамбазки.

Наставникът ще проведе първата тренировка с отбора на 25 юни. До тази дата спецът се надява да осигури няколко нови попълнения.

Така Джамбазки поема за трети път Монтана. Първият път беше през септември 2007 година, когато пристигна на "Огоста" от Славия и води тима в Западната "Б" група. Джамбазки обаче си тръгна на полусезона, за да отиде в Спортист (Своге). Вторият му престой на "Огоста" беше доста по-дълъг. През януари 2010-а той замени Стевица Кузманоски и води Монтана в "А" група в продължение на 18 месеца, преди миналото лято да бъде заменен от Стефан Грозданов. За последно Джамбазки беше треньор на Литекс, където преди няколко месеца го замени Христо Стоичков.