Шефът на детско-юношеската школа на ЦСКА Спас Джевизов е потресен от случилото се на стадион "Българска армия". Легендата коментира, че най-важното е, че няма жертви. Както по-рано стана ясно, балонът на "Армията" се срина до основи. За щастие това се случи тази нощ около 4:00 часа, а не във време, в което тренират деца в него.

Джевизов е ядосан от коментарите, които е прочел в интернет пространството. А и има защо, в мрежата могат да се срещнат писания от рода на "Ах, защо не умряха тези прасенца!", или "Смърт за червените, пак се измъкнаха!".

"Можеше да стане национална трагедия! Можеше да се случи с всяко едно дете, без значение от кой отбор е. В интернет четох коментари на някакви скапани олигофрени, които нападат децата заради това в кой отбор тренират. Потресен съм. Тези деца са нашето бъдеще! Извинете ме, но вдигнах кръвно, това не е нормално", отсече в ефира на "Канал 3" афектираният Спас Джевизов.

Легендата на ЦСКА сподели още, че в понеделник в 9:00 часа ще проведе оперативка с треньорите на всички юношески гарнитури, като тогава ще се вземе решение къде ще продължат да се подготвят талантите от школата.

"Ще се съберем, за да обсъдим ситуацията. Трябва и да отидем да запалим по една свещичка и да благодарим на Господ, че няма жертви", коментира още Джевизов.