Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали обяви, че Христо Йовов вече е футболист на румънския гранд.

"100% Йовов вече е футболист на Стяуа. Не мога да разкрия повече подробности, но той вече е наш играч", казва Бекали пред gsp.ro.

"Това е голям трансфер за нас. Взехме един много добър футболист. Преговорите бяха доста трудни, но важното е, че успяхме да стигнем до споразумение и Йовов вече е футболист на Стяуа", добавя още Бекали пред румънското издание.

"Йовов поиска 10 000 евро на месец за първите 6 месеца. 50 хиляди, ако завършим на второто място, 80 хиляди, ако продължим договора му, 120 000 евро на година. Няма значение колко бих му дал, ако спечелим шампионата", казва пред sport.ro Джиджи Бекали.

Мениджърът на Левски Георги Иванов коментира леко раздразнен информацията, че преминаването на Христо Йовов в Стяуа е 100% сигурно.

"Колко пъти да обяснявам едно и също нещо? Христо Йовов има договор, който го обвързва с Левски до лятото. Вече ви казах, че с него разговаряхме и сме се разбрали за продължаване на договора му с нас. Ако имаше трансфер е нормално в Левски да знаем. Днес разговарях с футболиста и той ми заяви, че има вирусно заболяване и затова не присъства на тренировката", заяви пред "Гонг" Гонзо.

"Не искам да коментирам румънските медии. Те имат право да пишат, каквото си искат. Към този момент Йовов е футболист на Левски", добави Георги Иванов. /БЛИЦ