ФК Верея представи екипировката, с която ще играе през новия сезон в Първа професионална лига. Капитанът Елиаш Да Силва, Георги Ангелов, вратарите Пламен Колев и Кристофър Мафумби показаха пред медиите новите екипи на отбора. Преди това техническият директор на Верея Николай Нейков и представителят на "Спорт Депо" Мартин Митов подписаха договора за сътрудничество.
 

"Спорт Депо" и "Errea" започва да реализира своята специална програма, благодарение на която, всеки спортен клуб в България има възможност да се екипира с елитната италианска марка при несравнимо добри условия. Футболен клуб Верея е един от първите спортни клубове, които се възползват от тази програма.

Договорът между Верея и "Спорт Депо" е за две години с опции за удължаване.

"Спорт Депо" ще създаде марка Верея, редом до всички елитни европейски и родни клубове в магазините и сайта на веригата.

В края на месеца привържениците на Верея ще могат да закупят екипировката на отбора в магазин "Спорт Депо" - Стара Загора, който реално ще бъде фенмагазин на старозагорския отбор.

Официалната фланелка и шорти ще могат да бъдат закупени за 49 лева.

От продажбата на всеки артикул на Верея в мрежата на "Спорт Депо" клубът ще получава 20%. Сумата ще бъде използвана от клуба за ДЮШ.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа