Скандал е имало на сутрешната тренировка на Славия, съобщиха за БЛИЦ няколко източника от столичния квартал “Овча Купел”. Петнайсетина фенове нахлули в съблекалнята, за да поискат обяснение от футболистите и треньора Вили Вуцов за отпадането от турнира за купата на България. “Белите” отстъпиха на втородивизионния Чавдар (Етрополе) след изпълнение дузпи, като редовното време и продълженията на четвъртфиналния мач завършиха 0:0.

“Ей, нещастници, само за банкови сметки мислите! Не ви ли е срам! Петните името на отбора, излагате се. Вземайте си багажа и се махайте оттука”, крещели побеснелите ултраси. По-изнервените даже теглили няколко тлъсти псувни.
Някои от тях се изрепчили и на треньора Велислав Вуцов. “Разкарай се! Само дърдориш, а нищо не правиш”, взел да държи сметка на наставника белокос запалянко.
Феновете прочели пред слисаните футболисти декларацията, която написаха след резила в Етрополе.
 
“Гледаха и не смееха да гъкнат. Вили Вуцов толкова се беше уплашил, че този път не викаше и не се пенеше като гламав. Само стоеше кротък като агънце”, заяви един от свидетелите на случката.