С екшън ще се запомни мача Кубрат – Суворово, в който гостите биха с 4:1 футболистите от родното място на Лили Иванова. В 72-ата минута при 1:1 играч на домакините бе изгонен, тъй като удари съдията през ръцете. „Тогава техен футболист направи груб фаул срещу Никола Василев и му остави белези по крака. Съдията показа жълт картон на извършителя на нарушението. Домакините наобиколиха рефера, един от тях го удари през ръцете и картоните му паднаха на тревата. Логично последва червен картон за играча на Кубрат и те останаха с 10 души“, каза за petel.bg треньорът на гостите Венци Желев.

В 82-ата минута Денислав Андреев, който бе открил резултата в 40-ата минута, излезе сам срещу вратаря, излъга го и бе спънат от него. Съдията изгони стража на Кубрат и отсъди дузпа, като от бялата точка Никола Василев бе точен за 1:2. Същият вкара и трети гол 4 минути по-късно, а в първата минута на продължението влезлият като смяна играещ треньор Венци Желев оформи крайния резултат.

„Заслужено бихме, тъй като играхме по-добре. Изтървахме обаче няколко положения, включително и сами срещу вратаря, уцелихме и три греди“, допълни Желев.