Розова долина (Казанлък) отвя с 6:1 Левски (Карлово) в мач от Югоизточната Трета лига. Най-запомнящото се от срещата обаче се случи извън терена. Край тъчлинията възрастен охранител трябваше да въдворява ред, след като почерпен фен на домакините се държа агресивно. От появилите се във "Фейсбук" кадри се вижда как служителят на реда ступва запалянкото, избутвайки го обратно на трибуните:  

Winbet - победата е емоция! (18+)

Мачът на стадион "Севтополис" в Казанлък се игра под непрестанен дъжд. Дъждът и от голове във вратата на Левски (Карлово) започна в шестата минута. Домакините, водени от треньора Атанас Апостолов, откриха резултата чрез Данаил Иванов. Пет минути по-късно капитанът на гостите Мартин Симеонов изравни. 

В 19-ата минута капитанът на "розите" - бившият защитник на Берое и Левски Иво Иванов, покачи за 2:1. Голмайсторът на домакините Пламен Колев отбеляза за 3:1 в 25-ата минута, а малко преди края на първото полувреме играещият старши треньор Атанас Апостолов, след пробив на Денислав Вълчев, довкара за 4:1.

През второто полувреме Пламен Колев отбеляза още две попадения, оформяйки хеттрика си и победата на "розите" с 6:1. 

Отборът от Казанлък се изкачи на шестото място в Югоизточната Трета лига с 18 точки, а Левски (Карлово) е пети с 19. В челото с по 26 са Черноморец (Бургас) и Загорец (Нова Загора).