Огромен скандал се разрази на мача между Локомотив (Мездра) и Пещера в Галата (1:2). Гостите се оплакаха от агресивната игра на съперника и липсата на адекватно съдийство, като дори са имали сериозни съмнения дали да излязат за второто полувреме, пише "Конкурент".

Освен това от тима обвиниха реферите, че са помогнали на домакините да стигнат до трите точки със според гол и съмнителна дузпа.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Тук нормален футбол не може да се играе. В това се убедиха за кой ли път и длъжностните лица. Съдиите, загрижени и те за тяхното здраве, се постараха да успокоят разгневените играчи и фенове с куп обратни отсъждания. На почивката се стигна до куриоз. Нашите момчета не искаха да излязат, въпреки че водеха в резултата. 

Напълно ги разбирам, всеки се страхува за здравето и живота си, а домакините не си поплюват с балтиите. С голям зор, заедно с треньора убедихме отбора все пак да доиграе мача с предизвестен край. Отвсякъде се сипеха закани за саморазправа, имаше и опит за такава срещу баща в трибуните на наш футболист. 

Струва ли си за толкова да осакатиш някого, който си вади хляба с краката. Как да обясним на 16-годишния ни вратар, че футболът е само една игра. Надявам се, длъжностните лица да информират централата за всичко в този мач. Според нас Пещера /Галата/ няма място в СЗ Трета лига”, заявиха за „Конкурент” от щаба на Локо (Мездра).