ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Бургазлия е с избити зъби след скандал и побой. Екшънът се разиграл в кв. Ветрен пред павилион за продажба на цигари, кафе и алкохол, съобщава Флагман.бг.

Възникнало е словесно спречкване между двама мъже – 26-годишният Атанас Атанасов, който е криминално проявен, и 38-годишният Румен Вавов. Разправията много бързо е прераснала в сбиване. 

По-младият, който е бивш футболист, нанесъл тежки удари по главата и лицето на авера си и му избил пет зъба – три долни и два горни. Пострадалият е откаран в УМБАЛ-Бургас, прегледан е и е освободен за домашно лечение, а извършителят, който е направил пълни самопризнания, е арестуван за 24 часа. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Скандалът между двамата е възникнал заради пари. 38-годишният Румен дължал голяма сума на по-младия си съкварталец. Вместо да ги върне обаче той се наливал с алкохол по кръчмите, твърдят запознати. 

„Атанас видя Румен, че си е взел бирички и пие пред павилиончето. Много се ядоса, защото от много време има да му връща пари, уж все няма, но за алкохол намира. Затова се скараха. Атанас иначе е свястно момче, спортист, занимаваше се с футбол.

Сега работи – сглобява мебели. Не знаехме, че има криминално досие. Учудващо е. А Румен е проблемен, употребява алкохол и никой не иска да има вземане-даване с него“, споделиха още живущи в кв. Ветрен.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!