"Ботев" (Пловдив) тресна "Левски" с 2:1 в дербито на Елитната юношеска група до 17 години, състояло се на стадион "Христо Ботев". По интересното обаче се случи след края на срещата, когато фен на "канарчетата" реши да подразни гостите и застана пред скамейката им, като държеше плакат с нарисувана на него шампионската титла на България, информира PlovdivDerby. Разгорещеният запалянко сложи купата на оная си работа, с което много ядоса "сините". Както е известно, вчера "Левски" стори чутовна глупост, завършвайки 1:1 у дома със Славия, като по този начин подари шампионската титла на Лудогорец.

След грубата шега на "жълто-черния" запалянко за минута-две настъпи хаос на терена, като фенове, футболисти и треньори на "Левски" си размениха остри реплики. Всичко за щастие се размина без сериозни инциденти. Като миротворец в ситуацията се намеси спортно-техническият директор на "канарчетата" Александър Александров-Кривия.

Гаврата на бултрасите с "Левски" обаче не спря дотук. Докато талантите на "сините" играеха срещу "жълто-черните" автобусът на гостите от София е бил атакуван. На предното му стъкло със спрей е бил изрисуван голям мъжки полов орган.

Мачът на "Колежа" започна отлично за "Левски", като гостите успяха да поведат в резултата в 20-ата минута чрез Николай Петков. След почивката обаче "жълто-черните", окрилени от мощна агитка, стигнаха до пълния обрат. Малко след началото на второто полувреме Владимир Айтов изравни, а победното попадение реализира Атанас Паскалев от дузпа.

След загубата "Левски" вече изостава с 4 точки от лидера в Елитната юношеска група до 17 години - Славия. Вчера "белите" биха с минималното 1:0 Берое и събраха 59 точки, докато "сините" остават с 55. Третият Лудогорец има 49, а "канарчетата" са на 7-ата позиция с 39.

bultras.jpg

bultras1.jpg

bultras2.jpg

bultras3.jpg