ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Настоящият селекционер на България Младен Кръстаич е основният кандидат за наследник на Хаджибегич в тима на Босна и Херцеговина, пише порталът Моцарт Спорт, цитиран от босненската медия ТВ N1 Sarajevo.

„Настоящият селекционер на България от известно време е в новините на местните медии, които вече нашумяха около уволнението му, но равенството със Сърбия 1:1 успя поне малко да изглади нещата“, твърди медията.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Кръстаич беше цел на Футболната асоциация на Босна и Херцеговина и преди, но заровете тогава не съвпаднаха. Той се спрягаше на селекционерския пост преди Ивайло Петев и преди Фарук Хаджибегич , но сега може да има трети късмет.

Начело на българския национален отбор той записа три победи, три равенства и две загуби в осем мача...
Футболният отбор на Босна и Херцеговина има зад гърба си още един катастрофален старт към класирането за голямо състезание. В първите четири срещи "драконите" се препънаха три пъти, едно от които е най-тежкото в историята на селекцията - срещу Люксембург с 0:2.

Отборът изглеждаше безидеен, отчаян, тотално рухнал физически, но и тактически и в резултат дойде поражение срещу слаб съперник“, се казва още в материала.