БЛИЦ разбра за инцидент, в който са замесени двама футболисти на ЦСКА. Играчите от детско-юношеската школа на "армейците" Валери Евтимов и Мартин Константинов (на по 16 години) са били нападнати и бити в столицата.

Атаката срещу младоците се провела на спирката на автобус 88 и метростанцията на "Г.М. Димитров" и "Драган Цанков" посока Дианабад. Евтимов и Константинов веднага са били откарани в Пирогов, за да им се окаже първа помощ.

БЛИЦ разбра, че треньор на младите футболисти е Димитър Димитров-Трактора, който открихме за коментар и обясни за инцидента.

"Валери и Мартин са били на спирка на метрото, където се е появил автобус на Славия. От него са слезли 12-13 момчета, вероятно състезатели по борба. Започнали да ги удрят и бият. Но хората наоколо са успели да предотвратят по-сериозен инцидент. Извикали са бърза помощ и двете момчета веднага са били откарани в Пирогов. За щастие без сериозни наранявания. Лекарите са ги прегледали
и по-късно ги изписват", обясни Трактора пред БЛИЦ.

"Говорих и с двете деца. Напълно добре са и утре ще тренират. Разговарях и с родители им. Разбира се, че са уплашени, но най-важното е, че са живи и здрави и инцидентът се е разминал без последствия", каза още треньорът Димитър Димитров.