Две големи финансови акули следят с отворени челюсти ситуацията в Левски и всеки момент могат да се намесят решително. Вековният клуб е доказана марка и апетитите към него са актуални. Това разкриха пред БЛИЦ много сериозни източници в държавата.
 
От месеци ситуацията в "синия" клуб е лабилна, а негови служители се оплакват, че не получават редовно месечните си възнаграждения, въпреки че дават сърцето и душата си за любимия тим.
 
Играчите започват да се изнервят, а част от тях поглеждат към заплатите на чуждестранните звезди, които получават в пъти повече от тях - и то редовно. Управленският хаос вероятно е принудил Спас Русев да прибегне до спасителния вариант с Павел Колев, който ще има огромни правомощия след идването си в началото на 2019 година. Колев е точният човек за Левски заради доказания си професионализъм. Надеждите с идването му е, че ще подреди и структурира клуба.
 
Постоянното разиграване принуди доказаният в България футболен мениджър Милко Бански да потърси медиите, за да каже на висок глас, че "сините" шефове не предлагат нов договор на подопечния му Милош Цветкович.

Бански, който доведе на "Виваком Арена" и настоящия голмайстор Станислав Костов, се надява, че други негови колеги, които имат подобни проблеми, ще наберат кураж и публично ще разкажат за неловката ситуация, в която са поставени.
 
Милко Бански е на мнение, че Левски ще има голям успех, ако започне да се държи коректно с хора като него, които си вършат работата и постъпват професионално.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ