ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Талантът от Левски Асен Митков ще получи първа повиквателна за младежкия национален отбор, научи БЛИЦ от свои източници в БФС. 

Героят на "сините" Пламен Андреев също ще попадне в тима на селекционера Александър Димитров за предстоящите евроквалификации с Естония (гостуване на 7 септември) и Израел (домакинство на 12 септември на стадион "Александър Шаламанов"). 

Вратарят Андреев и халфът Митков (и двамата 18-годишни) се представят блестящо в мачовете на Левски и имат основна заслуга за силните срещи на тима, който в четвъртък гостува на Айнтрахт (Франкфурт) в реванш от плейофа за класиране в групите на Лигата на конференциите.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Селекционерът на младежите Сашо Димитров им гласува доверие, като за пореден път доказва на футболната общественост, че не само открива таланти, но и много успешно ги подготвя за мъжкия национален отбор, където 90% от играчите в момента са негови възпитаниците, включително и Лукас Петков - новото име в състава на Младен Кръстаич. 

БЛИЦ разбра, че ЦСКА ще бъде представен от двама свои основни състезатели - халфът Станислав Шопов и Християн Петров, който в момента е единственият българин в титулярния състав на "армейците".

Oчакват се още немалко изненади при младежките ни нацинали, които стартират евроквалификациите с гостуване на Естония и домакинство на Израел.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!