Футболистите на Банско Любомир Витанов и Иван Топузов, които бяха обвинени в манипулиране на мачове и участие в черно тото, са изпаднали в тежка депресия. Новината буквално ги сринала и те се свили в себе си, отказвайки всякакви коментари и изявления. Именно поради тази причина нито един от тях не пожела да коментира случилото се пред БЛИЦ.

Източници на нашата агенция съобщиха, че Любомир Витанов е взел решение да спре с футбола и даже да се махне от България. Той си събрал багажа от третодивизионния клуб и обявил, че приключва.

„Любо е на 37 години. Мислеше да поиграе още половин или една година и да сложи край на кариерата си. Сега обаче всичко за него приключи. Да, те са само обвинени, вероятно ще има разследване, дело, присъда. Но даже и да го оправдаят, той е решил да се оттегли от футбола”, разкриха пред БЛИЦ близки до Витанов, който през дългогодишната си кариера е носил екипа на много отбори – Пирин (ГД), Пирин, Миньор, Локо (Пд), както и в македонски и малтийски тимове.

35-годишният Иван Топузов засега остава в Банско, тъй като той е и помощник-треньор. Освен това тренира и деца в школата.