Какво се случва със стадиона на ЦСКА? Ще има ли реконструкция и кога ще стартира тя? Тези въпроси валят като майски дъжд из Фейсбук, задавани от притеснени фенове на „армейците”. Някои от тях засипаха и пощата на агенция БЛИЦ.

Наскоро министърът на спорта Красен Кралев заяви, че всичко, което зависи от държавата, е направено и топката вече е в ЦСКА.

Там обаче явно нещо я бавят, не я фалцират и не я изстрелват към целта. А нали стадионът беше и е приоритет №1 на клуба?!

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Преди време от Борисовата градина обявиха, че първата копка ще бъде направена през март 2020 година.

Да, ама от известно време по няколко телевизии, както и в интернет, върви реклама, че на 10 юни 2020 година на стадион „Българска армия” предстои концерт на Владимир Ампов-Графа.  Нима си мислите, че професионалист като него ей така ще обяви дата и място на голямото събитие, без да се е консултирал и уточнил на 100 процента всички детайли. Въпросната новина за концерта изненада феновете на ЦСКА. 

БЛИЦ направи няколко безуспешни опита да се свърже с двамата собственици на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Никой от тях обаче не отговори на повикванията ни. Нашата агенция просто искаше да им зададе въпроси, отправени от феновете. А те питат за стадиона и даже някои се притесняват ситуацията да не стане подобна на тази в Ботев (Пловдив) и Колежа. Там също гласяха нов стадион, но стигнаха до задънена улица.

"Дано не се стигне до такова положение и при нас. Но искаме официално изявление от клуба тези дни. Силно се надяваме да го получим", коментират привърженици на ЦСКА.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020