Ще облече ли Димитър Бербатов екипа на ЦСКА? Въпросът продължава да витае из футболното пространство, след като 38-годишният ветеран вече получи предложение да заиграе отново на „Армията”.

Според източници на БЛИЦ Бербо е имал преди няколко дни пореден разговор с шеф от Борисовата градина, на когото заявил, че ще даде окончателния си отговор в началото на следващата седмица.

Новата идея на ЦСКА е Митко да подсили тима за плейофната фаза на Първа лига, която стартира след две седмици. Както е известно, в събота „червените” посрещат Берое в последен мач от редовния сезон, а после предстои пауза заради старта на европейските квалификации на националния отбор.

Ако Бербатов даде съгласието си и подпише с ЦСКА, той ще има десетина дни да тренира и свикне с обстановката в „армейския” лагер.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Както вече се писа, той е очакван на двубоя в събота, когато един срещу друг ще застанат бившият му тим и този, в който треньор е най-добрият му приятел Александър Томаш.

Под сурдинка обаче се говори, че шансовете Митко да се появи на стадиона за въпросната среща са минимални.

Припомняме, че Бербатов в момента е свободен агент и въпреки че трансферният прозорец у нас е затворен, това няма да му попречи да облече червения екип. Стига, разбира се, да приеме офертата на ЦСКА.

„Надежда има и ще чакаме до последно. Бербо може да ни помогне много в битките и за първенството, и за Купата на България”, коментираха от „Армията” пред БЛИЦ. 

От своя страна обаче Томаш също се надява приятелят му да заиграе. Но в Берое. Тимът е в криза, а феновете вече открито искат оставката на треньора, който гледа на Бербо като спасителна сламка. 

Дали Димитър ще избере ЦСКА, Берое или нито един от тях,  ще стане ясно съвсем скоро.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019