Александър Станков и Херман Пиетробон спечелиха делото, заведено срещу ЦСКА, научи БЛИЦ. Бившият помощник-треньор на "червените" трябва да получи сумата от 68 000 лева, а аржентинският нападател - 30 000 лева.
Сашо Станков, който винаги е бил лоялен към ЦСКА, се аргументира за решението си да съди любимия си клуб. Ето какво каза той пред БЛИЦ:

"През годините съм оставил толкова много пари в ЦСКА, но това съм го правил, защото съм потомствен цесекар. И този път исках да бъда коректен и помолих да ми изплатят заработените заплати за януари и февруари, след като си бях свършил нелошо работата. Те се съгласиха и ми благодариха за коректността. Май месец босовете ме повикаха и ми казаха, че действително ми дължат тези пари и все още ме водят на работа. Обещаха до 15 дни да ми се обадят и да направим споразумението. Но не последва обаждане. Напротив - те продължиха да ме водят на работа до ден днешен и да ми плащат осигуровки. Обадих се на изпълнителния директор Пенко Пенков преди да напусне. Той призна, че клубът няма пари и не може да ми бъде прекратен договора, както и че няма как да ми платят. Така се принудих да прибегна до услугите на адвокат. Не съм длъжен да давам това обяснение, но го правя заради ЦСКА. Новото ръководството трябва да се сърди само и единствено на себе си. Трябва да ми изплатят 68 000 лева. Не става въпрос за евро, а за лева. Аз съм оставял и по-големи суми в ЦСКА в предишните ми престои на "Армията". Бях склонен да забравя и тези пари, но ме обиди отношението. Специално човек като мен не заслужава такова отношение. Никой не ми дал и медал затова, че преди не съм имал претенции към сумите, които ми дължаха"