Христо Стоичков се връща в България утре или в сряда, разбра БЛИЦ СПОРТ. Камата се прибира от Маями за няколко дни поради две причини. Той ще участва в заснемането на нова реклама, а освен това смята на отскочи до Етрополския балкан на лов заедно със своя приятел Емил Димитров.

Наши източници уточниха, че Стоичков е взел важно решение, свързано с ЦСКА, където е акционер. Той е обявил пред останалата част от ръководство, че повече няма да се намесва при избора на треньор. Поради тази причина назначението на новия наставник ще бъде извършено без участието на Камата. Така съдбата на треньорския пост е ръцете само на Гриша Ганчев, тъй като Юлиан Инджов откровено е заявил, че не разбира от футбол и още по-малко от това кой трябва да седне на горещия стол в Борисовата градина.

Вариантите за треньор на ЦСКА до края на миналата седмица бяха Светослав Тодоров и Красимир Балъков, а вчера в публичното пространство се появи още едно име – Александър Томаш, който в момента е на стаж в Манчестър Юнайтед. Запознати твърдят, че в момента с най-големи шансове е Тоди.