Христо Стоичков се прибра току що в България, научи БЛИЦ. Преди минути самолетът на Камата кацна у нас. Легендарната осмица излезе през традиционния изход, а не през ВИП-а на летище София. За всеобща изненада нито един журналист не очакваше Христо, който явно е успял да прикрие прибирането си.

Припомняме, че носителят на "Златната топка" за 1994 година е отново у нас заради шоуто, което предстои на 20 септември в Стара Загора. Тогава един срещу друг излизат отбор, воден от Стоичков, с български легенди и Дрийм тийм на Барселона с редица световни величия. Двубоят е подобен на този, който Камата организира на 20 май 2016 година по повод 50-годишния си юбилей.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Пълен списък с локациите, от които може да се закупи пас за събитието ТУК. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.